Sidor

lördag 13 maj 2017

Fyllda Champinjoner

Fyllda Champinjoner


Ingredienser:

Champinjoner 

Rökt Skinka

Riven Ost

Finhackad Färsk Tomat

Salt, Peppar


Så här gör du:

Sätt ugnen på 200 grader

1. Ta bort foten på Champinjonerna

2.  Lägg först hattarna i torrstekpanna och "vattna ur dom" så det inte är så mycket vätska kvar i dom. När det mesta vattnet gått ur, släng i en klick smör, salta, peppra , låt dom steka nån minut i smöret bara.

3. Lägg Hattarna i en ungsfast form. 

4. Fyll dom med en blandning av hackad tomat, finstrimlad skinka och riven ost. Lägg extra ost på toppen.

5. Gratinera  i 200 grader i mitten av ugnen , tills de fått en fin färg på osten. 

Ta ut dom och servera till grillat kött, en sallad eller ät bara som de är. 
Jag har inte skrivit hur mycket av varje man behöver, utan det är dom efter person. Man kan fylla svampen med vad man vill egentligen. 

Smaklig måltid :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar